Cablex yrityksenä

Suomalainen materiaalitoimittaja

CableX Oy on vuonna 2008 perustettu maahantuontiyritys. Maahantuomme, varastoimme ja markkinoimme sähkö-, elektroniikka- ja automaatioalan tuotteita laite- ja konerakentajille sekä heidän alihankkijoilleen. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaapelit, kotelot, liittimet, komponentit ja työkalut.

CableXin varasto ja myynti sijaitsevat Turussa. Asiakkuuspäällikkömme kiertävät Suomea jatkuvasti markkinoimassa tuotteitamme. Markkinoimme tuotteitamme koko Suomen alueella.

Meiltä saat palvelun ja teknisen tuen samalta tutulta henkilöltä nopeasti ja joustavasti. Asiakastapaamiset ovat tärkeä osa CableXin toimintaa. Tehtävämme on toimia asiakkaan tuotekehityksen tukena esittelemällä juuri kyseiselle asiakkaalle sopivat tuotteet.

Laadukas toiminta on yrityksellemme tärkeintä. Olemme valmiit näkemään tavallista enemmän vaivaa, jotta sinä voit olla varma, että asiat hoituvat. Seuraamme jatkuvasti toimintaamme ja pyrimme kehittämään työtapojamme vastaamaan alan uusiutuvia haasteita.

1
Ratkaisuja ongelmiisi

Vankka kokemus tuotteista ja toimialoista sekä uudet tekniikat auttavat meitä heti alussa valitsemaan sinulle laadukkaat ja kustannustehokkaat tuotteet.

Meillä on laaja tuotevalikoima, nykyaikaiset järjestelmät ja pidämme itsemme jatkuvasti ajan hermolla.

2
Yrittäjähenkisyyttä

Emme katso kelloa vaan toimimme joustavasti -- tarvittaessa myös työajan ulkopuolella. Kun se on tarpeen tulemme palaveriin aamukuudeksi tai tuomme kriittisen tuotteen vaikka omalla autollamme.

Nopeus kaikessa toiminnassa on meille kunnia-asia.

Olemme valmiit näkemään tavallista enemmän vaivaa, jotta sinä voit olla varma, että asiat hoituvat.

3
Laadukasta työtä

Koko henkilöstöllämme on pitkä alan työkokemus.

Me emme jätä sinua pulaan hankalissakaan tilanteissa!

Meitä ohjaa palava halu palvella ja oppia uutta.

4
Ihmisläheisyyttä

Uskomme, että meidän kannattaa tutustua asiakkaisiimme henkilökohtaisesti ja kantaa huolta heidän asioistaan kuin omistamme vaikka se ei välittömästi näkyisi tuloksessamme. Tämä johtaa kokemuksemme mukaan menestykseen.

Haluamme tehdä työnteosta ja kaupankäynnistä muutakin kuin pelkkiä tilastoja ja euroja -- hauskaa, henkilökohtaista ja avointa.

Meiltä saat palvelun ja teknisen tuen samalta tutulta henkilöltä nopeasti ja joustavasti.

Meillä on läheiset suhteet myös päämiehiimme, joiden kanssa yhteisenä tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas.

Asiakkaaksi


Liity CableXin tiliasiakkaaksi!

Täytä asiakastietolomake ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Myyntipalvelumme sopii joustavasti kanssasi yhteistyön tarkemmista ehdoista.

Asiakastietolomake

Open an Account for your Company

Opening an Account

Tuoteinfojakelu


Liity tuoteinfojakeluumme!

Tuoteinfolomake

Go to top