Uutiset

CableX henkilöstö koulutusmatkalla ma-ti 18-19.9

Olemme koulutusmatkalla ma-ti 18-19.9.

Maanantain ja tiistain viikkokuormat lähetetään edeltävänä perjantaina 15.9.
Palvelemme teitä jälleen normaalisti keskiviikkona 20.9 klo 8.00 alkaen.

Kiireellisissä asioissa voit soittaa suoraan:

Reijo Karlsson 044 780 0022
Kari Nurmi 044 780 0024
Ole Wihlman 040 552 9758

Jos emme vastaa, ole hyvä ja jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä
mahdollisimman pian.

CableX mukana Verkosto 2017 -messuilla

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.-26.1.2017.

SLO:n kattavalla messuosastolla A102 pääset tutustumaan Klauken uusimpiin puristus – ja katkaisutyökaluihin.

Icotekin uusin suomenkielinen Luettelo 29

Klauke puristustyökalu pääteholkeille 0,14 - 10 mm2

Progress® aqua holkkitiivisteet juomavesi kohteisiin.

Kesäkuusta 2015 alkaen on kaikkien materiaalien, joita käytetään juomavesijärjestelmissä on oltava KTW270 sertifioituja. AGRO ensimmäisenä valmistajana tuo markkinoille vaatimuksen mukaiset läpivientituotteet kaapeleille, putkille jne.

Tuotteet ovat testattuja ja täyttävät sveitsiläisen SVGW:n (Swiss Association of Gases and Water Treatment) vaatimukset.

Tuotteet soveltuvat kaapelihalkaisijoille 3,5 -33 mm.

http://www.agro.ch/website/media/agro_pdf_neu/flyer_1/Progress_aqua_d-e.pdf

HELUKABELILTA UUSI KAAPELI TUULIVOIMALOIHIN

TRAYCONTROL kaapelisarja sekä laajentunut valikoimamme UL-listattuja tuotteita mahdollistavat järjestelmäsi yhdenmukaisuuden Pohjois-Amerikan turvallisuus määräyksien kanssa.

UL 6141 ja UL 6142 ovat ensimmäiset amerikkalaiset turvamääräykset eritoten tuulivoimala ympäristöön. Ne täydentävät IEC 61400, joka on kansainvälinen IEC mukainen standardi tuulivoimala ympäristöön.

Uudet UL-standardit (Underwriters Laboratories) yksinkertaistavat hyväksyntä- prosessia mahdollistamalla paikallisten tarkastajien käytön lopullisessa hyväksynnässä. (AHJ Authorities Having Jurisdiction).

UL 6141, alkaen Toukokuusta 2016, sovelletaan suuriin tuulivoimaloihin joihin on tai on mahdollista käyttäjän tai huoltohenkilökunnan päästä huolto tai käyttötehtäviin.

(Standard for Wind Turbines Permitting Entry of Personnel).

UL 6141 edellyttää kaikkien saavutettavien kaapeleiden asentamista kaapelikanavaan tai niiden pitää olla erillisesti hyväksyttyjä avoimeen asennukseen.

TRAY-kaapelit ovat öljynkestäviä ja paloluokitettuja sekä suunniteltu käytettäväksi avoimessa asennuksessa. (TC-ER, tray cable exposed run), ovat erityisen käyttökelpoisia sovelluksissa, joissa kaapelikourujen ja suojaputkien käyttö kaapelin suojana käytännön syistä mahdotonta.

https://www.helukabel.de/publication/de/flyer/cw/cw_flyer_traycontrol-x-...

CableX on Belden Preferred Partner

CableX Belden Preferred Partner

CableX on nyt virallisesti osa Beldenin Preferred Partner -ohjelmaa. Preferred Partner -status vahvistaa Cablexin asemaa maailmanlaajuisen Belden-ryhmittymän tuotteiden jakelijana Suomessa.

Cablexin valikoimaan kuuluvat Belden-ryhmittymään kuuluvien Lumberg Automationin valmistamat valmiskaapelit ja jakomoduulit M8, M12, M23 liittimillä sekä Hirschmannin valmistamat venttiilipistokkeet A-, B- ja C-malleina.

Laadukkaat tuotteet on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin, joissa liittimet ja kaapelit joutuvat alttiiksi suurelle mekaaniselle rasitukselle tai erilaisille liuottimille.

Lataa Helun kaapelinvalintaopas

Tuoteuutinen: KEL-ER -läpivientijärjestelmä

Uutuutena icotek tuo markkinoille, halkaistavan läpivientikehyksen valmiskaapeleille tiiviysluokassa IP65. Kehykseen on asennettavissa tiivisteosat kaapeleille halkaisijoiltaan 2 - 14 mm. KEL-ER on markkinoiden ainoa IP65 läpivientikehys, jossa tiivistysosat ovat jo asennusvaiheessa tukevasti omissa asennus-urissaan. Tämä tuoteominaisuus parantaa selkeästi asennettavuutta ja varmistaa kokonaisuudelle annetun tiiviysluokan ahtaissa ja vaikeissakin asennuspaikoissa. Rinnakkaismalliaan (KEL) korkeampi tiiviysluokka IP65 on saavutettu kehyksen uudelleen muotoilulla. Tiivisteosat asennetaan tässä tuotteessa omiin asennusuriinsa ja ruuvikiinnitteisellä kansiosalla viimeistellään läpivienti, jonka vedonpoisto-ominaisuudet ovat DIN EN 50262 mukaiset. Kehyksen kiinnityspinnalla on kiinteästi paikoilleen pursotettu tiiviste varmistamassa läpivientikehyksen ja kotelon välisen tiiviyden. KEL-ER soveltuu käytettäväksi vaativissakin ympäristöolosuhteissa. KEL-ER läpivientikehyksessä tiivisteosat asennetaan kehyksen saman puoliskon asennusuriin. Tästä syystä tiivisteosat pysyvät tukevasti paikoillaan asennustyön ajan, eivätkä poistu paikoiltaan, kuten monissa muissa markkinoilla olevissa tuotteissa. Asennusvaiheessa pärjätään ilman sitä kuuluissa ”kolmatta kättä”. Uudessa KEL-ER läpivientikehyksessä voidaan käyttää jo 10 vuoden ajan hyväksi todettuja icotek KT-tiivisteosia. KEL-ER kehyksiä on saatavana 10-, 16- or 24-napaisien moninapaliittimien asennusaukkoihin sopivissa mitoissa. KEL-ER kehys soveltuu käytettäväksi yhdessä KEL-SNAP pika-asennuskehyksen sekä Rittalin kaappelihin ja koteloihin soveltuvien lattia- ja laippalevyjen kanssa. Uusi KEL-ER täyttää myös UL 94 V0 vaatimukset (itsestään sammuva materiaali). Tuote on muiden tuotteidemme tapaan halogeeni- ja silikonivapaa. Ota yhteyttä ja tilaa veloitukseton malli itsellesi numerosta (02) 8800 020 tai sähköpostitse cablex@cablex.fi. Lisätietoja saat myös oheisesta pdf-liitetiedostosta (saksaksi ja englanniksi).

Ohjauskaapeleita Kiinan ja Venäjän markkinoille

Helukabelin JZ 603 ja JZ 603-CY ohjauskaapeleilla on nyt CCC (Kiina) ja GOST-R (Venäjä) hyväksynnät. Lisähyväksyntien ansiosta yritykset voivat nyt karsia kustannuksia käyttämällä vain yhtä kaapelia valmistaessaan laitteita Yhdysvaltoihin, Eurooppaan, Kanadaan, Kiinaan ja Venäjälle. Multinormi- tai monihyväksyntäohjauskaapeleita käytetään lähes kaikissa vientiin tarkoitetuissa koneissa ja laitteissa. Helukabelin JZ 603 ja JZ 603-CY ovat ensimmäiset ohjauskaapelit, joilla on viisi globaalia hyväksyntää: UL (USA), HAR (Eurooppa), CSA (Kanada), CCC (Kiina) ja GOST-R (Venäjä).

Sivut

Asiakkaaksi


Liity CableXin tiliasiakkaaksi!

Täytä asiakastietolomake ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Myyntipalvelumme sopii joustavasti kanssasi yhteistyön tarkemmista ehdoista.

Asiakastietolomake

Open an Account for your Company

Opening an Account

Tuoteinfojakelu


Liity tuoteinfojakeluumme!

Tuoteinfolomake

Go to top